Envíanos tus imágenes del camping y las publicaremos!

  Adjunta les imatges

  De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) l’informem que el responsable del tractament és: Camping Vell Empordà S.L. . E-mail: [email protected]

  En nom de la tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’enviar publicitat relacionada amb els nostres productes per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservessin mentre no sol·liciti la fi de la activitats (Supressió). Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos que hi hagi una obligació legal i no es prendran decisions automatitzades. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Camping Peña Montañesa estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat en què van ser recollides, i en determinades ocasions pot sol·licitar la limitació i / o oposició dels mateixos, així com la seva portabilitat i retirar el seu consentiment.

  Per a tal efecte podrà dirigir un escrit a l’adreça postal de correu electrònic esmentat anteriorment.

  A més, l’interessat pot consultar-nos sobre qualsevol dubte relatiu a l’tractaments de les seves dades, o bé dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent (AEPD) per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

  La legitimació és per al consentiment que li sol·licitem i vostè ens atorga explícitament amb l’acceptació de les condicions d’aquest document.