Send us your pictures of the campsite and we will publish them!

  Adjunta les imatges

  De conformitat amb el que disposen les normatives vigents en protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril (GDPR) i la Llei Orgànica (ES) 15/1999 de 13 de desembre (LOPD) l’informem que el responsable del tractament és: Camping Vell Empordà S.L. . E-mail: [email protected]

  En nom de la tractem la informació que ens facilita amb la finalitat d’enviar publicitat relacionada amb els nostres productes per qualsevol mitjà (postal, correu electrònic o telèfon) i convidar-lo a esdeveniments organitzats per l’empresa. Les dades proporcionades es conservessin mentre no sol·liciti la fi de la activitats (Supressió). Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos que hi hagi una obligació legal i no es prendran decisions automatitzades. Vostè té dret a obtenir confirmació sobre si en Camping Peña Montañesa estem tractant les seves dades personals, per tant té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar dades inexactes o sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessaris per a la finalitat en què van ser recollides, i en determinades ocasions pot sol·licitar la limitació i / o oposició dels mateixos, així com la seva portabilitat i retirar el seu consentiment.

  Per a tal efecte podrà dirigir un escrit a l’adreça postal de correu electrònic esmentat anteriorment.

  A més, l’interessat pot consultar-nos sobre qualsevol dubte relatiu a l’tractaments de les seves dades, o bé dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de protecció de dades competent (AEPD) per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

  La legitimació és per al consentiment que li sol·licitem i vostè ens atorga explícitament amb l’acceptació de les condicions d’aquest document.