Informació pràctica

Camping
Les parcel·les tenen una connexió de 6 ampers i es pot reservar l’electricitat plus per tenir 10 ampers amb un cost extra.
Sí, però amb visita prèvia.
Es permeten fer barbacoes, però solament es pot utilitzar les barbacoes de carbó i si es fa a la pròpia parcel·la. No està permès fer fogates obertes amb barbacoes fora de la parcel·la. La direcció es reserva el dret a prohibir les barbacoes amb dies de forta tramuntana o explícitament d’un requirament de la Generalitat, Mossos o Bombers.
Sí, el càmping disposa d’un servei de lloguer a recepció. Es recomana fer la reserva anterior a l’arribada. El càmping pot no tenir disponibilitat al mateix dia d’arribada.
No, a cada parcel·la sols admet un cotxe o una autocaravana i un màxim de 6 persones. En el cas de que arribeu amb dos cotxes, el segon haurà de pagar un pàrquing i aparcar a la zona assenyada.
Bungalows
Sí, tots els bungalows tenen aire condicionat excepte el Glamping Albera. El seu cost és gratuït però tenim un control diari per establir un consum responsable i el càmping es permet el dret de tancar-lo si es sobrepassa el consum habitual.
Disposem de llits per llogar sense cap cost però s’ha de sol·licitar prèviament a la reserva.
Si, als bungalows de 4 persones però en cap altre allotjament.
No, de la neteja s’ocupa vostè. Nosaltres els hi entreguem nets. En el cas que no estigues net a l’hora de sortida , es cobrarà part de dipòsit de garantia.
A partir de les 16h el bungalow estarà disponible en temporada alta. En temporada baixa a recepció li informaràn prèviament si es pot realitzar l’arribada amb anterioritat a aquest hora.
Abans de les 11h del matí. Encara que pot gaudir de les nostres instal·lacions fins a les 19h. I aparcant el cotxe a la zona assenyalada.
Gossos
Si, és obligatori presentar-lo a l’arribada a la recepció del càmping i a més haurà de complir el reglament intern del càmping amb els gossos.
Si, durant tot l’any.
No, esta totalment prohibit per normativa que els gossos puguin accedir a la platja de la piscina (inclou zona d’herba) i a la piscina.
Reserves
Pot reservar a través de la nostra pàgina web.
Si, és pot pagar amb targeta de crèdit als nostres serveis com el bar, restaurant o supermercat.
Si, tant amb el cas dels bungalows com amb les parcel·les.
Només fem descomptes amb la targeta Acsi i ofertes concretes que realitza el càmping durant l’any.
General
No, l’estació de tren més propera es troba a 3km, a Vilajuïga.
Si no s’especifica el contrari prèviament, si.
Si, només a la temporada alta.
Si, amb reserva prèvia.