Normativa gossos

NORMATIVA INTERNA PER ESTADES AMB GOSSOS

El Càmping Bike Vell Empordà accepta animals de companyia única i exclusivament a les parcel·les i als allotjaments Bungalou Xot i Tenda Dolmen.

Admetem un màxim de 2 gossos per parcel·la i allotjament i promovem polítiques Pet Friendly, permetent que aquests accedeixin a la majoria de les nostres instal·lacions, excepte espais restringits per normativa sanitària com:  piscines, blocs sanitaris, parcs infantils i de joc, supermercat i zones de bungalous no permesos. 

És imprescindible portar la documentació de la mascota actualitzada (i presentar-la sota la petició del nostre personal). Carnet de vacunació, Passaport i Assegurança de Responsabilitat civil.

Informació, recomanacions i normes a seguir :

 • El nostre allotjament és Pet Friendly i per això disposem d’una zona d’esbarjo al costat de la recepció  per gossos amb un punt d’aigua per dutxar-los.
 • Es permet la lliure circulació del gos lligat amb corretja per les zones comunes. A més és benvingut a la terrassa del bar del càmping.
 • Obsequiem amb un kit pel gos en el check-in.
 • Tots els gossos hauran d’estar registrats en el moment del check-in. I la seva estada resta subjecte al pagament de la tarifa corresponent.
 • El gos haurà d’anar sempre subjecte fora de la seva parcel·la. I supervisat quan estigui en ella.
 • Els gos sempre haurà d’estar controlat per un adult i en cap cas es deixarà sol  a la parcel·la o allotjament.
 • Els gossos han de respectar el descans de tots els campistes. No s’admetrà al Càmping o s’expulsarà del mateix, a qualsevol usuari, client o visitant que mitjançant el comportament de la seva mascota, alteri la pau i harmonia dels altres campistes.
 • El propietari del gos o animal de companyia, està obligat a recollir els excrements que generin i dipositar-los en bosses tancades a les papereres , tant dintre com fora de les nostres instal·lacions.
 • El propietari de l’animal serà responsable dels danys que aquest pugui ocasionar tant a la resta dels campistes i als seus bens com a les instal·lacions del Càmping.
 • L’incompliment de qualsevol d’aquestes normes dintre de la  Normativa interna per estades amb gossos, serà motiu suficient per que la Direcció del Càmping expulsi la família propietària del gos.
 • Platges on estan permesos els gossos:
 1. https://www.google.es/maps/place/Platja+de+La+Rubina.es
 2. https://www.google.es/maps/place/Platja+Sant+Jordi.es
 3. https://www.google.es/maps/place/Platja+de+la+Ribera.es


Així mateix, no s’admet dins del recinte del Càmping cap de les races de gos considerades com a gossos potencialment perillosos (PPP): Akita inu, American bully, Bullmastiff, Dòberman, Dog argentí, Dog de Bordeus, Fila brasileiro, Mastí napolità, Pit bull terrier, Gos de presa canari (o dog canari), Rottweiler, Staffordshire bullterrier (també conegut com a Staff anglès), Terrier staffordshire americà (també conegut com a Am Staff), Tosa japonès (Tosa inu).